Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken

Trends binnen de horeca

Trends binnen de horeca

De horeca, een prachtige branche waar de ontwikkelingen in rap tempo volgen. Als ondernemer blijf je in beweging en kijk je natuurlijk vooruit. Wij helpen altijd graag een handje en dit keer doen we dat door het op een rij zetten van belangrijke trends voor afrekensystemen binnen de horeca.

Zelfservice
Zelfservice werd misschien ooit gezien als minder gastvrij, maar tegenwoordig is dat anders. Nu is het juist wél gastvrij en klantvriendelijk. Je biedt de klant namelijk het gemak waar ze naar verlangen. Door bijvoorbeeld de inzet van een bestelzuil of een tablet op tafel hebben zij zelf de controle. Zie de tablet of bestelzuil als een extra personeelslid, praktisch in de tijd waarin personeel schaars is.

Snelheid
Zelfservice komt voort uit de drang naar snelheid. Iedereen wil zo snel en efficiënt mogelijk geholpen worden. Hier kan de inzet van handhelds aan bijdragen. Dit zorgt ervoor dat de werknemers effectiever kunnen werken, waardoor er ook kortere wachttijden zijn. De komst van contactloos pinnen brengt daarnaast ook veel voordelen met zich mee. Zo leg je bijvoorbeeld de nadruk op de gezellig avond die de gasten hebben beleefd, in plaats van het betalen van de rekening.

Intuïtief systeem
Een langlopende trend binnen de horeca is de doorloop van personeel. Het blijft lastig om goed personeel te vinden en dat betekent vaak ook regelmatig nieuw personeel inwerken. Daarom is het belangrijk dat het personeel het gebruik van de kassa snel onder de knie heeft. Dit vraagt om een begrijpelijk en bruikbaar systeem, dat als het ware intuïtief op de gebruiker reageert en meedenkt.  

Flexibele integratie
Onmisbaar voor de automatisering van je bedrijf zijn de koppelingen. Je ziet alsmaar meer koppelingen komen tussen de kassa en andere programma’s. Neem bijvoorbeeld een boekhoudprogramma of personeelsplansysteem. Tegenwoordig pas jij je niet aan de kassa aan, maar de kassa aan jou. Bekijk hier aan welke programma’s je MplusKASSA kan koppelen.

MplusKASSA helpt ondernemers verder op weg. Samen zorgen we dat jouw wensen en die van de gasten feilloos geïntegreerd worden in het systeem. Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer gratis de demo of stel zelf je kassa samen.

 

 

Stel zelf je ideale kassa samen