Over ons
Onze producten
Branches
Stel zelf samen
API
Gratis proberen
Zoeken
Blog maand van de uitbreiding

Wat is blurring?

Je bent er vast al weleens binnengelopen, een koffietentje waar je ook leuke tassen, ansichtkaarten of mokken kunt kopen. Of een schoenenwinkel met een complete koffiebar. De trend van nu: blurring, wat is het precies en hoe kan het kassasysteem van MplusKASSA jou hierbij helpen. In deze blog lees je meer! 

Alles onder één dak 
De afgelopen jaren zien we een toenemende trend van blurring tussen de retail en horeca sector. Dit houdt kortgezegd in dat er steeds meer overlap plaatsvindt tussen deze sectoren. Blurring wordt steeds populairder in verschillende vormen, van een compleet nieuw onderdeel in jouw bedrijf of het aanbieden van een hapje of een drankje. Een van de belangrijkste redenen voor deze blurring is vooral de vraag vanuit de consument. Klanten zijn steeds meer op zoek naar totaalbeleving als ze gaan winkelen of ergens een hapje willen eten.

Wat levert het op? 
Blurring kan indirect zorgen voor meer omzet. Door verschillende producten en diensten aan te bieden op één locatie verhoog je de klantbeleving. Een bijkomend voordeel is dat klanten gemakkelijker vinden wat ze zoeken als alles in een winkel wordt aangeboden, dit bespaart hen tijd en moeite. Door meerdere diensten en producten aan te bieden op één locatie worden de operationele kosten verlaagd en kan er efficiënter worden gewerkt.

Zo efficiënt mogelijk werken 
Breid jouw kassa uit en werk zo efficiënt mogelijk. Zit jij er aan te denken om jouw winkel of horecazaak uit te breiden met producten of diensten? Met het kassasysteem van MplusKASSA voeg je gemakkelijk verschillende modules toe aan jouw kassasysteem om blurring mogelijk te maken. Een aantal voorbeelden van de modules of producten die je kunt toevoegen aan jouw kassasysteem zijn:

Voorraadbeheer, deze module voor jouw kassasysteem is zowel te gebruiken voor horeca als retail. Bij MplusKASSA heb je niet een vaste horeca of retail kassa, maar stel je deze helemaal zelf samen en voeg je de functionaliteiten toe die jij wil. 

Klantbeheer met acties, met deze module biedt de mogelijkheid tot een uitgebreide klantenkaart. Klanten kunnen bijvoorbeeld punten of korting sparen en deze ook weer verzilveren! Cadeaupas, met deze module kun jij jouw eigen cadeaupassen uitgeven zodat klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken. 

MplusKASSA Online, met MplusKASSA Online hou je gemakkelijk overzicht over je werkplekken. Of het nu gaat om de verkoop, of de tafels die je bedient. Je bekijkt direct vanuit de kassa uitgebreide rapportages, gecombineerd of alles apart. 

Tafelregistratie, wil jij als bakker of winkelier ook een lunchroom toevoegen met wat tafels of een terras?. Dan kan de tafelregistratie handig zijn. Hiermee zie je precies wat elke tafel besteld heeft en welke status hierbij hoort. In combinatie hiermee kan ook de handheld ingezet worden om eenvoudig bestellingen op te nemen. Wil je het jezelf en klanten makkelijker maken? Dan is de QR bestel-app een goede toevoeging aan jouw kassasysteem. Klanten kunnen hiermee zelf aan tafel bestellen.

Wil je bijvoorbeeld alleen een koffie to-go aanbieden? En daarmee optimaal gebruik maken van de zelfservice? Dan is een kiosk wat jou. Deze bestelzuil zorgt voor een korte wachttijd en vergroot daarmee de klanttevredenheid, win-win.

Is dit iets voor jouw bedrijf? 
Heb je interesse in een van deze modules, wil je meer informatie of een adviesgesprek aanvragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

 

Stel zelf je ideale kassa samen